Premiären den 7 oktober blev över förväntan bra. Karl IX är en mysig restaurang vid älvstranden där de små färjorna skeppade folk över från Hisings-sidan till arbetarstadsdelen Majorna. Biljetterna sålde slut direkt och nästa tillfälle den 28 oktober ser lika fullsatt ut. Stället blev fullt bägge kvällarna och det kändes både kul och trist, det trista var ju att alla som ville se och höra Motvind ta tillbaka sitt plats på scen inte kunde komma in.

Vi har därför en glad nyhet att berätta för som vill avnjuta galenskapen framöver att vi kommer att framträda på ett betydligt större ställe i Göteborg den 10 december. Nämligen på Musikens Hus där vi kommer att blanda tunga låtar från förr samt mellansnack som står som spön i backen under en två akters föreställning.

Kvällen öppnas då av ett eldigt och vasst band som bjuder på instrumentalmusik från filmens värld i ett rasande tempo. Som mellanakt landar en ung sångfågel från Kortedala på scen för att göra kvällen till ett minne att berätta för barnbarnen.

Alla bilder är tagna av Kville Foto.