På gång

Årets nyheter!

Under sommaren håller Motvind på med inspelningar av nytt låtmaterial. Biografin ”Pissa i Motvind” som fått pausas ett tag är på gång igen med några sidor om dagen. Vi toppar den här sommaren med produktion av några videoinspelningar till det nya låtmaterialet.

En rykande färsk nyhet är att det just nu håller på att skapas ett nytt svenskägt forum för mötet mellan följare och låtskrivare, fotografer, författare och musiker som vill nå ut till specifika målgrupper eller den allmänhet som inte känt till dem tidigare. Tanken man mot en billig peng skall kunna följa arbetet med och av respektive kreatör, band eller entreprenör för att kunna ta del av producerat material, videopod och andra specialutgåvor, intervjuer och sånt som inte går att hitta någon annanstans.

Vi behöver en testpanel av fans och följare som skulle kunna tänka sig att utvärdera det här konceptet under sensommaren. Vi kommer att gå ut med mer information så snart landningsbanan är snitslad.

Vi har även tryckt upp en liten upplaga av T-shirts med nya loggan på. Det handlar om tio exemplar i större storlekar då de som trycktes inför Sweden Rock Festival tog slut väldigt snabbt. Dessa nya plagg är i extra stora storlekar av amerikanskt snitt eftersom flera av våra kompisar, följare och fans efterfrågat detta. De kommer att finnas på vår hemsida inom kort och beställer du snabbt så kan du säkra ditt exemplar.

Vi planerar även för en spelning i Uddevalla i början av November och återkommer med mer information om detta så snart alla kontrakt är signerade.

Spelningar & Evenemang